Oplev Danmarks Outdoor Hovedstad - MTB, Gravel og Trailløb

Vi har samlet en række fantastiske outdoor sportsoplevelser på Cirkuspladsen under paraplyen Oplev Danmarks Outdoor Hovedstad. Eventet er en årlig tilbagevendende mulighed for at samles om forskellige outdooraktiviteter uanset interesse og niveau.

Eventet er organiseret som et partnerskab, hvor både foreninger og private virksomheder får en unik mulighed for sammen at skabe Danmarks fedeste outdoorevent.

Vi laver en lækker stævneplads med alle de nødvendige faciliteter og forplejning – partnerne laver de forskellige events – og du skal bare have fat i et startnummer og komme med et smil på læben!

Gravel Silkeborg
MTB Shimano Liga løb
Wayout Trail Stafet

Danmarks fedeste outdoorevent

Vi har samlet en række fantastiske outdoor idrætsoplevelser på Cirkuspladsen under paraplyen Oplev Danmarks Outdoor Hovedstad. Eventet er en årlig tilbagevendende mulighed for at samles om idræt i naturen uanset interesse og niveau.

Der er flere fede outdoorevents og motionsløb i Danmarks Outdoor Hovedstad. Men med det her event vil vi skabe en ramme, hvor motionister, talenter og elite indenfor forskellige idrætter kan mødes om deres passion for idræt i naturen.

Eventet er organiseret som et partnerskab, hvor både foreninger og private virksomheder får en unik mulighed for sammen at skabe Danmarks fedeste outdoorevent.

Vi laver en lækker stævneplads med alle de nødvendige faciliteter, forplejning og mulighed for overnatning – eventpartnerne laver de forskellige events – og deltagerne skal bare have fat i et startnummer og komme med et smil på læben!

Er du virksomhed eller forening og ønsker at være en del af eventet, skal du endelig kontakte os. Jo flere eventpartnere, sponsorer og udstillere vi er, jo bedre et event kan vi sammen skabe.

Gravel Silkeborg
Credit: Danmarks Cykle Union / Peter Ahm